Timebeskrivelse

Trening med høy kvalitet - tilgjengelig for folk flest

Nabolagstrening UTE 

En time med høy intensitet! Ulike øvelser som utfordrer din styrke og kondisjon. Her får du høy treningseffekt uansett nivå. Vi jobber både sammen i lag og individuelt. Timen passer for alle og tilpasses den enkelte uavhengig av treningsnivå

Tabata Styrke og Kondisjon 

Styrke og kondisjonstrening i intervaller hvor du får trent hele kroppen. Sprekt hjerte og kropp! Timen på dagtid tilpasses deg med barn slik at de kan sove i vognen eller bli med på timen. Timen passer for alle og tilpasses den enkelte uavhengig av treningsnivå.

Godt Voksen Styrke

Enkel styrketrening for godt voksne. Timen har positiv effekt på både styrke, balanse og stabilitet. Trening skal bidra til å gjøre hverdagen enklere i form av sterk kropp og hjerte. Her er alle godt voksne velkommen, trent og utrent. Vi skal bidra til å skape et hyggelig miljø og gi en opplevelse av treningsglede.

Styrke

Enkel styrketrening for hele kroppen, handler rett og slett om å skape en velfungerende kropp, og du kan selv bestemme nivået på timen. Her er det øvelser som gjør at du blir sterk og smidig i kroppen. OPS kan føre til at du får et bedre liv i hverdagen. Vi bruker strikk og egen kroppsvekt for å utføre øvelsene.

God Morgen Yoga

En rolig måte å starte dagen på, der timen startes med enkle pusteteknikker før vi vekker kroppen med ulike posisjoner og flytsekvenser. Avslutter timen med total avspenning. Denne timen passer godt til de som nettopp har fått barn, godt voksne, og alle som ønsker en myk start på dagen.

Vinyasa Yoga

En dynamisk yogaklasse med overraskende blanding av styrke, lekenhet og mykhet. Eiruns stil er utforskende og fylt med spennende kryddermisker som tidvis er krevende, og utfordrende posisjoner som kjennes deilig befriende. Timene er for alle som ønsker å utforske fin fysiske praksis. Timen innledes med pusteteknikker før vi beveger oss inn i deilige posisjoner og myke flytsekvenser. Avslutter med total avspenning.

Din lokale klinikk for helhetlig hudhelse skapt gjennom produkter, behandlinger og helsetiltak av høyeste kvalitet!

Vi har flyttet til nye lokaler i Pettersvollen 34!

Tlf: 97784460

Epost: post@konnerudklinikken.no

Pettersvollen 34
3032 Drammen


Åpningstider:
Mandag: 12.00-19.30
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag: 12.00-19.30
Torsdag: 09-16.00
Fredag: 11.00-16.30
Lørdag: etter avtale