Om oss

Eirun, Esther, Anne, Aina og Johanna

Vi er brennende interessert i god helse, og ønsker å spre gode vaner i lokalmiljøet. Derfor tilbyr vi kun behandlinger vi selv har troen på, og produkter med dokumenterte, virkningsfulle ingredienser.

Vår helsefaglige bakgrunn og autorisasjon gjør oss til et trygt valg! Vi er faglig oppdatert og vektlegger kvalitet i fagutførelsen.

Eirun

Eirun er autorisert stråleterapeut med videreutdanning i kosmetisk hudpleie ved Høyskolen i Drammen. Hennes faglige bakgrunn er unik og gjør henne spesielt kompetent til å utføre laserbehandlinger og ultralyd behandlinger. Nå drifter hun Konnerudklinikken og utfører hudbehandlinger, IPL behandlinger, hårfjerning med voks, farging av vipper og bryn, LVL vippeløft og Gua Sha ansiktsbehandlinger. Eirun er også utdannet yogainstruktør og holder yogaklasser lokalt på Konnerud.

Esther

Esther er autorisert sykepleier og hudpleier, og har lang erfaring innen hudpleiefaget ved flere klinikker, både i Drammen og Sandefjord. Hun utfører alt av hudbehandlinger og IPL behandlinger, og er godkjent Restylane behandler og er vår injeksjons-spesialist ved Konnerudklinikken.

Anne

Vår dyktige naprapat og akupunktør heter Anne. Hun tok sin naprapateksamen i 2002 og drev Valdres Naprapatklinikk fram til 2014. Som naprapat er Anne spesielt opptatt av å forbedre funksjonen i alle ledd og muskler, slik at du lettere kan oppnå en mer bevegelig og smertefri hverdag. Anne har også en bachelorgrad i akupunktur fra Norges Helsehøyskole, og har spesiell kompetanse innen fertilitetsbehandling hos kvinner, både i naturlig syklus, men også som supplement ved assistert befruktning. 
 
Aina
 
Vår personlige – og mentale trener heter Aina. Hun brenner for å få mennesker til å glede seg over å være i fysisk aktivitet og driver i dag Hel Trening. Aina er spesielt glad i enkel utetrening og steber etter å gjøre trening tilgjengelig og enkelt for folk flest. Hun er utdannet Personlig trener fra Norgesidrettshøyskole, og mental trener fra Raw Trening.
 
Johanna
 
Johanna er vår vippetekniker og legger både klassiske og volumvipper. Hun har et internasjonalt Face & Eye Design sertifikat fra Internation Beauty Center og er en del av Lash Master Teamet. 
 
 
 

Din lokale klinikk for helhetlig hudhelse skapt gjennom produkter, behandlinger og helsetiltak av høyeste kvalitet!

Vi har flyttet til nye lokaler i Pettersvollen 34!

Tlf: 97784460

Epost: post@konnerudklinikken.no

Pettersvollen 34
3032 Drammen


Åpningstider:
Mandag: 12.00-19.30
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag: 12.00-19.30
Torsdag: 09-16.00
Fredag: 11.00-16.30
Lørdag: etter avtale