Kjemisk peeling

Vi tilbyr forskjellige typer kjemisk peeling

Ved kjemiske peelinger skaper man en kontrollert skade i huden for å fremme tilvekst av nye hudceller. Skaden skjer ved at fruktsyrer, som har lavere pH enn hudens egen, pensles på huden.

Retinext peel

11% retonol er en sikker peeling som ikke kan gå for dypt. Det er en sterk A-viatmin (retinol) behandling for raskere effekt. Retinol stimulerer i det dypere hudlaget til cellefornyelse, som gir huden mer glød, jevnere, strammere og glattere hud. Etter denne peelingen må en regne med noen dager med lett til moderat flassing.

Egner seg godt til behandling av rynker, solskader, pigmenteringer, arr, hudormer og kviser. 

Anbefales som en kur på 6 behandlinger. 

Mandelsyre peel

Mandelsyre peelingen med 40% mandelsyre, er en ny peel fra Elixir. Den hjelper til med raskere avflassing av døde hudceller på hudoverflaten, slik at en raskere får fram frisk, ny hud. 

Den egner seg godt til å behandle pigmenteringer, fine linjer og rynker og akne. 

Selve behandlingen tar i underkant av 30 minutter, og egner deg derfor fint som en «lunsj-behandling». Huden blir ikke spesielt rød i etterkant av behandlingen, men kan oppleves noe tørr i noen dager etter behandlingen. 

For best resultater anbefales en kur på 6-8 behandlinger. 

Mela Peel

Mela Peel er en medium peeling som er spesielt designet for å håndtere melasma, pigmenteringer og post-inflammatoriske pigmenteringer. Den inneholder blant annet melkesyre, salisylsyre, kojic syre og retinol, og har en pH på 1,41.
For de beste resultater anbefales å kjøpe med hjem Mela Cream som inneholder de samme ingrediensene som peelingen, bare i mindre konsentrasjon.

Vi anbefaler opp til 2 behandlinger med 1 måneds behandlingsintervall.

Din lokale klinikk for helhetlig hudhelse skapt gjennom produkter, behandlinger og helsetiltak av høyeste kvalitet!

Vi har flyttet til nye lokaler i Pettersvollen 34!

Tlf: 97784460

Epost: post@konnerudklinikken.no

Pettersvollen 34
3032 Drammen


Åpningstider:
Mandag: 12.00-19.30
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag: 12.00-19.30
Torsdag: 09-16.00
Fredag: 11.00-16.30
Lørdag: etter avtale