IPL

IPL (Intense Pulsed Light)

IPL behandling
iPulse-Laser-Hair-Removal-300x196IPL (Intense Pulsed Light) leverer energi til vevet. Lysenergien omdannes til varme, og denne varmen absorberes av fargestoff i hår eller hud for å skade målcellene slik at en oppnår ønsket effekt.

IPL brukes til å behandle uønsket hårvekst, rødhet i huden/sprengte blodkar, akne, pigmenteringer og hudforyngelse ved å stimulere kollagenproduskjonen.

Før en skal i gang med IPL behandling bør en ikke ha eksponert seg for sol/solarium, eller brukt selvbruningsmidler i løpet av de siste 4 ukene før/mellom og etter behandling. En bør også være klar for å bruke høy SPF (minimum SPF30) i behandlingsperioden.

Hårfjerning med IPL
Ved fjerning av uønsket hårvekst med IPL er det fargestoffet i håret som er målcellene. Derfor ser en best resultater jo mørkere håret er.
Håret har tre vekstfaser, og det er kun i den ene vekstfasen en klarer å drepe hårsekkene. En må derfor regne med 6-10 behandlinger, med 4-6 ukers behandlingsmellomrom, før en oppnår permanent hår-reduksjon.
En må unngå å nappe og vokse området som skal behandles de siste 4-6 ukene før/mellom hver behandling.

Hudforbedring med IPL
Hudforbedring med IPL innebærer behandling av generell rødhet/sprengte blodkar, pigmenteringer, akne og linjer/rynker.

Ved pigmenteringer oppnås lysabsorpsjon i fargestoffet i huden ved IPL behandling. Melaninet vil så koagulere når varmeenergien absorberes. En ser resultater ved 1-3 behandlinger, med 2-3 ukers behandlingsmellomrom.

Ved generell rødhet/sprengte blodkar absorberes varmen fra IPL i blodkarene, og varmen transporteres til de fine karveggene hvor cellene ødelegges og karene kollapser. En ser resultater ved 1-3 behandlinger med 2-3 ukers behandlingsmellomrom.

ipulseIPL behandling kan hjelpe mot mange av symptomene en opplever ved akne og vil forhindre arrdannelse. Bakteriene som samles i hårfollikelen, og som kan forårsake akne, produserer lysømfintlige bestanddeler. Disse absorberer av energi fra IPL, og det skjer ulike prosesser som hjelper kroppen selv å bekjempe akne.
En ser resultater ved 5-6 behandlinger med 2-3 ukers behandlingsmellomrom.

IPL behandling vil stimulere kollagenproduksjonen i huden, og en vil se bedre hudstruktur, og linjer/rynker kan reduseres. Det er i midlertid mange uker eller måneder før man ser resultater på linjer/rynker. En må regne med 5-6 behandlinger med 2-3 ukers behandlingsmellomrom.

Din lokale klinikk for helhetlig hudhelse skapt gjennom produkter, behandlinger og helsetiltak av høyeste kvalitet!

Vi har flyttet til nye lokaler i Pettersvollen 34!

Tlf: 97784460

Epost: post@konnerudklinikken.no

Pettersvollen 34
3032 Drammen


Åpningstider:
Mandag: 12.00-19.30
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag: 12.00-19.30
Torsdag: 09-16.00
Fredag: 11.00-16.30
Lørdag: etter avtale