Green Peel

Green Peel er kåret til nr. 1 i verden på naturlig hudfornyelse

Travle kvinner og menn er «solgt». Green Peel består av kraftfulle urter og er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis.

Green Peel er kåret til nr en i verden på naturlig hudfornyelse.

Urtene har samme pH som huden, og oppnår en effektiv behandling uten å strippe eller svekke hudbarrieren. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på kort tid.

Peelingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype.

Fresh Up / Express

Den letteste green peel styrken er Fresh Up eller Express, og er en populær partypeel. Den gir en fantastisk glød, men setter også i gang prosesser som bremser aldring og forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Energy

Energy er den mellomste og er en dyptvirkende behandling med effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Dette er en populær antirynkebehandling 4ggr i året, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom. En kan forvente å være litt rød etterpå.

Classic

Classic er den dypeste, og den gir en fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Den strammer opp vevet og forbedrer ujevn hud, rynker, tap av elastisitet, store porer, akne og arr. Rett etter behandling kan du forvente å være rød, og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling.

Din lokale klinikk for helhetlig hudhelse skapt gjennom produkter, behandlinger og helsetiltak av høyeste kvalitet!

Vi har flyttet til nye lokaler i Pettersvollen 34!

Tlf: 97784460

Epost: post@konnerudklinikken.no

Pettersvollen 34
3032 Drammen


Åpningstider:
Mandag: 12.00-19.30
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag: 12.00-19.30
Torsdag: 09-16.00
Fredag: 11.00-16.30
Lørdag: etter avtale